25 Aralık 2015 Cuma

First Glance / Ilk bakış

Date: 9/26/2014 Friday

Yes! It was Chicago. I was very astonished. This was my first day at US. Arriving to Chicago took approximately 16 hours. My flight was via THY (Turkish Airlines) which was a wonderful experience.The food was delicious, Seats were very comfortable. The airplane was full of strangers. The passenger at next seat was an Arabian woman. We have never told during whole journey.

The polices who were responsible for passport checking, are very polite. There is a huge American welcome flag was hanged down from ceiling.  Pantherars picked me up from O'Hare International Airport. 

SO.. Here we go!
We found a taxi. Taxi driver was from Pakistan. He was wearing a long shirt and a cap.He had bread. It seems as a traditional cloth. Until we arrived our hotel, i had started to sound very weird and loudly.


"Allahımmm!!!" (like Oh my God, we use the word)

I was feeling like that The oncoming city with its skyscapers was as though a known picture on the net. And we had been getting into this magnificent picture.

"Allahım!!

 Oh windy city!




Tarih: 26/9/2014 Cuma 

Evet! Chicago! Çok şaşkındım. Amerika'daki ilk günümdü. Chicago'ya varmak yaklaşık 16 saat aldı. Uçuşum Türk Hava Yolları vasıtasıyla oldu ki gerçekten muhteşem bir deneyimdi. Yiyecekler lezzetliydi. Koltuklar çok konforluydu. Uçak yabancılarla doluydu. Yan koltuğumdaki yolcu bir Arap bayandı. Bütün yolculuk boyunca hiç konuşmadık.

Pasaport kontrolünden sorumlu polisler çok nazikti. Kocaman bir Amerikan Hoşgeldiniz bayrağı tavandan aşağıya sarkıtılmıştı. Pantherars beni O'Hare Uluslararası Havaalanından aldı. 

Ve...Gidiyoruzz!
Bir taksi bulduk. Taksi şoförü Pakistanlıydı. Uzun bir gömlek giyiyor, bir başlık takıyordu. Sakalları vardı. Kültürel bir kıyafet gibi gözüküyordu. Otele varana dek tuhaf ve yüksek sesler çıkarmaya başladım.

"Allahımmm!! (Oh my God için bu kelimeyi kullanırız.)

Yaklaşan şehir, gökdelenleriyle birlikte, sanki internetteki bilinen bir resim ve biz de bu görkemli resmin içine giriyormuş gibi hissediyordum.

"Allahımmm"

Oh Rüzgarlı şehir!


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder